“Our experience with Michael was unique and very respectful. For us, it was vulnerable because we had never had someone else photograph us while making love, but I wanted to try it as a gift to my boyfriend to mark our very deep and special relationship. Michael made the space dark and allowed us the space to feel ourselves. We invited him to sit with us in the beginning and end of our tantric ceremony, which was important because although the observer/photographer he was very present with us the whole time. He is very sensitive and was connected to our energy. In fact many times he seemed to know precisely when the orgasmic energy would peak. I knew he knew because a flash would go off and that was really funny... We had good laughs. Most importantly, we are really pleased to have these beautiful, once in a life time photographs of our love. He captured what we felt and did his best to deliver the most beautiful moments back to us. We are very grateful for his skills and also his privacy and trust.” 🙏🏻 ❤️
Jewel (Amsterdam)
2020
Mijn partner en ik gaan na 18 jaar uit elkaar. Dat is verdrietig, maar geeft ook weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.  Omdat ik via vriendinnen had gehoord dat ze een heel relaxte fotosessie met Michael hadden gedaan met een heel mooi resultaat, heb ik contact met Michael gezocht.
Mijn opzet was om mezelf weer te laten zien als mooi sterke vrouw die zin in het leven heeft. Dat is zeker gelukt. Ik heb samen met een vriendin een foto shoot bij Michael gedaan, waarbij we wel apart gefotografeerd zijn. Michael vroeg van tevoren welk thema we wilden hebben bij de foto’s en creëerde in zijn studio een huiskamergevoel, waardoor het allemaal intiem en niet gekunsteld werd. We konden gewoon bewegen en lol hebben, terwijl Michael foto’s maakte. Hierdoor viel de spanning van het gefotografeerd worden weg en werd het gewoon een leuke en ontspannen middag met een geweldig resultaat.  
Kortom, echt een aanrader voor iedereen die mooie authentieke foto’s van zichzelf wil.
Marja 
2020
"De fotoshoot met Michael hebben wij als zeer goed ervaren. In een ontspannen setting hebben we onze wensen besproken. Deze wensen en ideeën wist Michael met zijn professionele ervaring uitstekend te vertalen naar geschikte en werkbare scenes. Hierbij is altijd veel oog voor detail.  Door zijn natuurlijke en ongedwongen houding creëert Michael een veilige space, waar wij als gezin ons helemaal durfden te laten zien. 
Michael geeft je duidelijk het idee dat hij weet wat hij doet en dat geeft vertrouwen in het resultaat. Een absolute aanrader om mee te werken voor jou specifieke fotoshoot."
Hajee & Saskia
2018
"Wij hebben Michael leren kennen als een ontspannen fotograaf, die met weinig middelen een gaaf resultaat neerzet. Hij heeft twee newborn shoots bij ons thuis gemaakt. Beide keren heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en waren wij zeer tevreden over het resultaat. De mooiste foto's hangen nu uitvergroot aan de muur."
Anne & Roy
2018
In de laatste maand van mijn zwangerschap nodigden wij Michael bij ons thuis uit voor een intieme foto shoot. Op aanraden van Michael bij ons thuis en dat bleek inderdaad een zeer fijne omgeving voor ons om op ons gemak te zijn. Michael nam zijn apparatuur zelf mee en installeerde dit bij ons thuis in een natuurlijke cohesie met de mogelijkheden die ons huis biedt. Het was een heerlijke ochtend samen waarin we vooral heel gemakkelijk onszelf konden zijn en veel plezier hadden. Michael danste als het ware om ons heen. Soms opperde hij interessante suggesties vanuit zijn expertise en het was voor ons vervolgens heel gemakkelijk om te kiezen wat voor ons kloppend voelde en wat niet.  
Hoewel ik normaal niet graag voor een camera sta, heeft deze ervaring mij echt geholpen om hier wat luchtiger over te zijn. De druk van de camera zoals ik die normaal voel, leek dit keer afwezig omdat we vooral zo lekker in flow waren. Ik zie dit ook terug in het resultaat. Als ik naar mezelf en mijn vriend kijk op de foto's dan zie ik onszelf in een hele natuurlijke ontspannen staat zoals we vaak ook met zijn tweeën zijn. Het is dan ook een groot cadeau dit op beeld vastgelegd te hebben. 
Voor mij was dit een hele mooie herinnering - in ervaring en in resultaat!
Anouke & Newen
2018

Back to Top