"De fotoshoot met Michael hebben wij als zeer goed ervaren. In een ontspannen setting hebben we onze wensen besproken. Deze wensen en ideeën wist Michael met zijn professionele ervaring uitstekend te vertalen naar geschikte en werkbare scenes. Hierbij is altijd veel oog voor detail.  Door zijn natuurlijke en ongedwongen houding creëert Michael een veilige space, waar wij als gezin ons helemaal durfden te laten zien. 
Michael geeft je duidelijk het idee dat hij weet wat hij doet en dat geeft vertrouwen in het resultaat. Een absolute aanrader om mee te werken voor jou specifieke fotoshoot."
Hajee & Saskia
2018
"Wij hebben Michael leren kennen als een ontspannen fotograaf, die met weinig middelen een gaaf resultaat neerzet. Hij heeft twee newborn shoots bij ons thuis gemaakt. Beide keren heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en waren wij zeer tevreden over het resultaat. De mooiste foto's hangen nu uitvergroot aan de muur."
Anne & Roy
2018
In de laatste maand van mijn zwangerschap nodigden wij Michael bij ons thuis uit voor een intieme foto shoot. Op aanraden van Michael bij ons thuis en dat bleek inderdaad een zeer fijne omgeving voor ons om op ons gemak te zijn. Michael nam zijn apparatuur zelf mee en installeerde dit bij ons thuis in een natuurlijke cohesie met de mogelijkheden die ons huis biedt. Het was een heerlijke ochtend samen waarin we vooral heel gemakkelijk onszelf konden zijn en veel plezier hadden. Michael danste als het ware om ons heen. Soms opperde hij interessante suggesties vanuit zijn expertise en het was voor ons vervolgens heel gemakkelijk om te kiezen wat voor ons kloppend voelde en wat niet.  
Hoewel ik normaal niet graag voor een camera sta, heeft deze ervaring mij echt geholpen om hier wat luchtiger over te zijn. De druk van de camera zoals ik die normaal voel, leek dit keer afwezig omdat we vooral zo lekker in flow waren. Ik zie dit ook terug in het resultaat. Als ik naar mezelf en mijn vriend kijk op de foto's dan zie ik onszelf in een hele natuurlijke ontspannen staat zoals we vaak ook met zijn tweeën zijn. Het is dan ook een groot cadeau dit op beeld vastgelegd te hebben. 
Voor mij was dit een hele mooie herinnering - in ervaring en in resultaat!
Anouke & Newen
2018

Back to Top