Nummer 1 fotograaf aanrader voor een mooie shoot van mijn kinderen. Mijn kinderen waren binnen vier minuten ontdooid en op hun gemak gesteld door Mike. Zijn rustgevende en fijne benadering hebben geresulteerd in prachtige foto's. 
Mijn kinderen voelden zich stuk voor stuk uniek en stiekem een model.
Claudia 
2021
Voor een dag was ik een model. Ik ben superblij met uw foto's. Dank u wel voor de gezelligheid. Ik raad iedereen aan om bij u foto's te laten maken. Dan komen hun dromen ook uit.
Yence-Lyne (10)
2021
Ik raad iedereen aan om foto's door/ bij Mike Luttik te laten maken omdat de sfeer erg leuk was. U stelde mij op mij gemak door uw vrolijkheid en gezelligheid.  De kwaliteit van de foto's zijn mooi. Van mij krijgt u een dikke tien!
Yanaira (14)
2021
Ik heb altijd al een mooie set foto's van mezelf willen laten maken maar ik wist niet goed met wie dan. Toen ik Michaels foto's zag wist ik het direct, hij gaat het doen. Dus met wat verschillende kleding setjes in de auto naar een fijne studio aan de rand van Amsterdam gereden voor een shoot. Ik ben altijd een beetje nerveus in de buurt van een fototoestel maar Michael nam uitgebreid de tijd om mij te laten wennen en te laten ontspannen. Vervolgens heeft hij een prachtige set foto's van me gemaakt waar ik nog steeds heel blij mee ben. Hij voelt goed aan hoe jij je voelt en wat je wilt overbrengen. Gewoon een hele goede fotograaf dus". 
ALex 
2021
"Meteen aan het begin van de fotoshoot zorgde hij ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Michael weet de perfecte balans te vinden tussen het geven van creatieve aanwijzingen en aanmoedigingen tijdens de shoot en het gewoon af en toe ook gewoon even te laten gebeuren zonder iets te zeggen. Hij is professioneel en amicaal, en hij straalt een vertrouwen en betrouwbaarheid uit tijdens de shoot dat voor mij erg belangrijk voelt, tenslotte is het poseren voor de camera toch ook wel altijd een kwetsbaar en intiem moment voor mij. En natuurlijk: het uiteindelijke resultaat, de foto’s, daar was ik erg blij mee. Het is ons samen gelukt om de juiste toon en uitstraling vast te leggen in de foto’s!"
Yves 
2021
"Dankbaar ben ik voor de prachtige foto’s en voor de bijzondere middag waarin deze foto’s gemaakt werden. Wat Michael kenmerkt is rust, tijd, professionaliteit en zorgvuldigheid. Hij creëerde ruimte en veiligheid voor de camera, waardoor ik mezelf kon laten zien. Door zijn bescheiden aanwezigheid vergat ik steeds meer dat het spannend was en durfde ik te spelen met de camera, te dansen, te flirten, mezelf te geven, en dat zie ik terug in de geweldige foto’s. Wat ik bijzonder vond is om op de foto’s een kant van mijzelf te zien waar ik me niet zo bewust van ben, namelijk mijn krachtige gespierde kant, sterk en vrouwelijk tegelijk. Mooi hoe de lens van Michael deze kant heeft geportretteerd. Als je echt jezelf wilt blootgeven in een krachtige fotoshoot dan kan ik Michael van harte aanbevelen!"
Miriam 
2020
“Our experience with Michael was unique and very respectful. For us, it was vulnerable because we had never had someone else photograph us while making love, but I wanted to try it as a gift to my boyfriend to mark our very deep and special relationship. Michael made the space dark and allowed us the space to feel ourselves. We invited him to sit with us in the beginning and end of our tantric ceremony, which was important because although the observer/photographer he was very present with us the whole time. He is very sensitive and was connected to our energy. In fact many times he seemed to know precisely when the orgasmic energy would peak. I knew he knew because a flash would go off and that was really funny... We had good laughs. Most importantly, we are really pleased to have these beautiful, once in a life time photographs of our love. He captured what we felt and did his best to deliver the most beautiful moments back to us. We are very grateful for his skills and also his privacy and trust.” 🙏🏻 ❤️
Jewel
2020
"Mijn partner en ik gaan na 18 jaar uit elkaar. Dat is verdrietig, maar geeft ook weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.  Omdat ik via vriendinnen had gehoord dat ze een heel relaxte fotosessie met Michael hadden gedaan met een heel mooi resultaat, heb ik contact met Michael gezocht.
Mijn opzet was om mezelf weer te laten zien als mooi sterke vrouw die zin in het leven heeft. Dat is zeker gelukt. Ik heb samen met een vriendin een foto shoot bij Michael gedaan, waarbij we wel apart gefotografeerd zijn. Michael vroeg van tevoren welk thema we wilden hebben bij de foto’s en creëerde in zijn studio een huiskamergevoel, waardoor het allemaal intiem en niet gekunsteld werd. We konden gewoon bewegen en lol hebben, terwijl Michael foto’s maakte. Hierdoor viel de spanning van het gefotografeerd worden weg en werd het gewoon een leuke en ontspannen middag met een geweldig resultaat.  
Kortom, echt een aanrader voor iedereen die mooie authentieke foto’s van zichzelf wil."
Marja 
2020
"De fotoshoot met Michael hebben wij als zeer goed ervaren. In een ontspannen setting hebben we onze wensen besproken. Deze wensen en ideeën wist Michael met zijn professionele ervaring uitstekend te vertalen naar geschikte en werkbare scenes. Hierbij is altijd veel oog voor detail.  Door zijn natuurlijke en ongedwongen houding creëert Michael een veilige space, waar wij als gezin ons helemaal durfden te laten zien. 
Michael geeft je duidelijk het idee dat hij weet wat hij doet en dat geeft vertrouwen in het resultaat. Een absolute aanrader om mee te werken voor jou specifieke fotoshoot."
Hajee & Saskia
2018
"Wij hebben Michael leren kennen als een ontspannen fotograaf, die met weinig middelen een gaaf resultaat neerzet. Hij heeft twee newborn shoots bij ons thuis gemaakt. Beide keren heeft hij goed geluisterd naar onze wensen en waren wij zeer tevreden over het resultaat. De mooiste foto's hangen nu uitvergroot aan de muur."
Anne & Roy
2018
"In de laatste maand van mijn zwangerschap nodigden wij Michael bij ons thuis uit voor een intieme foto shoot. Op aanraden van Michael bij ons thuis en dat bleek inderdaad een zeer fijne omgeving voor ons om op ons gemak te zijn. Michael nam zijn apparatuur zelf mee en installeerde dit bij ons thuis in een natuurlijke cohesie met de mogelijkheden die ons huis biedt. Het was een heerlijke ochtend samen waarin we vooral heel gemakkelijk onszelf konden zijn en veel plezier hadden. Michael danste als het ware om ons heen. Soms opperde hij interessante suggesties vanuit zijn expertise en het was voor ons vervolgens heel gemakkelijk om te kiezen wat voor ons kloppend voelde en wat niet.  
Hoewel ik normaal niet graag voor een camera sta, heeft deze ervaring mij echt geholpen om hier wat luchtiger over te zijn. De druk van de camera zoals ik die normaal voel, leek dit keer afwezig omdat we vooral zo lekker in flow waren. Ik zie dit ook terug in het resultaat. Als ik naar mezelf en mijn vriend kijk op de foto's dan zie ik onszelf in een hele natuurlijke ontspannen staat zoals we vaak ook met zijn tweeën zijn. Het is dan ook een groot cadeau dit op beeld vastgelegd te hebben. 
Voor mij was dit een hele mooie herinnering - in ervaring en in resultaat!"
Anouke & Newen
2018

Back to Top